Cameron & Kelsey se intieme selfdoen troue

Cameron en Kelsey het ʼn pragtige intieme selfdoen troue gehad met hul seremonie buite in die natuur.  Cameron se klassieke styl en Kelsey se natuur-inspirasie het gemaak vir ʼn pragtige bruilofsfees.

Ons deel graag met ons lesers die pragtige liefdesverhaal van hierdie paartjie.  Weens KOVID-19 kon Cameron en Kelsey ongelukkig nie so vinnig trou soos wat hulle sou wou nie.   Hulle het wel weens omstandighede besluit om ʼn kleiner en intieme troue te hê en te sny op hul kostes deur die troue self te beplan.

Hulle het klassieke troudekor gehad wat geïnspireer was deur die natuur om beide van hul style bymekaar te bring.   Die troudekor was wit met insetsels van swart en skakerings van groen en sagte pienk.   Kelsey se trourok was ook baie uniek en het rerig haar liefde vir die natuur na vore gebring.   Dit het ʼn mooi balans geskep met die tradisionele klassieke swart pak van Cameron.

Indien jy staan op trou en opsoek is na betroubare diensverskaffers, gaan besoek ons Mooi Troues Trougids,  propvol diensverskaffers reg oor Suid Afrika.  Rol nou gerus af en geniet Cameron en Kelsey se intieme selfdoen troue.

intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue

Paartjie se styl:


Die styl van Cameron is baie klassiek – daarom het hy ʼn swart pak gekies.  Terwyl ek baie geïnspireer is deur die natuur en sy skoonheid, wou ek hê dat my rok uniek moet wees en my inspirasie moet verteenwoordig.  Wat ons trouringe betref, sou ek sê dat ons klassiek en tradisioneel was in ons keuse.

intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue intieme troue

Paartjie se Liefdesreis:


Ek en Cameron was albei interns by Rivers Church in 2017.  Dit het ons ʼn rukkie geneem om vriendelik met mekaar te raak (aangesien ek toe baie skaam was).  Alhoewel, ons het uiteindelik begin praat en het en nooit opgehou het nie.

In Desember 2019 het hy my vertel dat sy neef ons genooi het vir ete om iemand se verjaardag te vier.  Die kleredrag was streng formeel.  Ons moes by sy huis stop, want dit was ons taak om nagereg na die partytjie te bring.  Ons het by sy huis gekom, en daar was daar ongeveer 100 kerse wat ʼn pad na ʼn etenstafel opgehelder het.  Voordat my kop selfs na die moontlikheid van ʼn verlowing gegaan het, het Cameron vir my gesê dat dit ʼn verrassing was vir ons herdenking.

Na ete het hy vir my gesê dat hy ʼn geskenk vir my het.  Dit was een van sy ma se ou tikmasjiene wat ek liefgehad het.  Hy het voorgestel dat ons saam iets begin skryf, toe begin ons oor ons skryf.  Hoe ons mekaar ontmoet het, begin uitgaan en verlief geraak het.  Dit was Cameron se beurt om weer te skryf en terwyl ek lees wat hy pas geskryf het, eindig die woorde met ‘en hy het iets belangriks om vir haar te vra’.  Toe kyk ek op na hom wat my lei om op te staan ​​terwyl hy op sy een knie afgaan en my vra om met hom te trou.

Die Verlowing Tydperk:


Aanvanklik wou ons albei oor ses maande trou, maar my ouers woon in Amerika en weens KOVID-19 kon hulle nie hier wees nie.  Ons het dus ongeveer ʼn jaar lange verloofperiode gehad.

Ek het ʼn troubeplanner, wat deur die venue voorsien is, vir logistieke aangeleenthede, maar ek en Cameron het die meeste self gedoen.

Die Besluitnemingsproses:


Ek het baie meer van die dekorbesluite geneem, maar met die hulp van Cameron.  Ons het die besluitnemingsproses tussen ons twee gehou, maar het besef dat baie menings (alhoewel dit met goeie bedoeling was) baie chaos veroorsaak het.

Spesiale Tradisies:


Twee aande voor ons troue het ons ʼn tradisionele Nelengu gehad, ʼn Suid-Indiese tradisie wat die persoon vier voordat hulle trou.  Ek en Cameron het een saam met ons onmiddellike familie gevier (soos tradisioneel word dit afsonderlik gedoen).  Dit was ʼn pragtige aand om my kultuur te vier en die twee gesinne as een te verwelkom.

Finansiële Aspekte:


As gevolg van KOVID-19 moes ons troue kortgeknip word, so ons wou voordeel trek hieruit en ons begroting minder maak – om soveel as moontlik te spaar vir die lewe wat ons begin het.  Ons het 55 gaste by ons troue gehad.

Die advies wat ek sou gee, is soveel as moontlik self te doen!  Daar is beslis verhoogde koste verbonde aan die bestelling van dinge wat jy, of iemand wat bereid is om te help, maklik self kan doen.

Merkwaardigste Oomblikke:


Ten spyte van al die beproewings wat voor die troue gekom het, het alles op die dag by mekaar gekom.  God was so goed vir ons op die dag.  Al was dit nie die aanvanklike groot troue waaroor ek gedroom het nie, was ek nie teleurgesteld in die liefde en gemeenskap waarmee ek en Cameron op die dag omring was nie.

Venue & Dekor:


Ons het ons venue ongeveer 3-4 maande voor ons troue gevind (aangesien die vorige venue weens KOVID-19 nie geskik was nie).  My suster het na trouvenues op Instagram gekyk en op Venue Nouveau afgekom.  Ons het ʼn afspraak gemaak en het verlief geraak daarop.  Ek wou hê dat die dekor klassiek moet wees, maar baie geïnspireer deur die natuur.  Daarom het ons gefokus ons op wit, skakeurings van groen en swart insetsels.

Die ‘nie-so-perfek’ oomblikke:


ʼn Paar uur voor ons troue het ons uitgevind dat die helfte van ons bruidsparty in kontak was met iemand wat KOVID-19 gehad het.  Gelukkig het niemand het positief getoets nie, maar dit was ʼn struikelblok wat ek en Cameron gehoop het nooit oor ons pad sal kom nie.  Wat sake betref wat ons kon beheer, sou ons egter niks verander het nie.

Advies aan toekomstige bruide & bruidegomme:


Om nie die troue belangriker te laat word as die belangrikheid van die huwelik wat kom nie.

intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue

Vermaak:


Ons het ʼn DJ gehad, maar ek en Cameron het al die liedjies gekies wat ons wou speel.  Ons het 3 verskillende snitlyste gehad – voor-seremonie, tydens canapés en die onthaal.

intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue

Eerste Dans:


Ons ons eerste dans op die liedjie ‘Unforgettable’ van Michael Bublé gehad.  Cameron het die liedjie eendag op die radio gehoor en my besoek om te vertel dat hy ons eerste dansliedjie gevind het.  Dit was ʼn eenvoudige dans, ons geen danslesse of ʼn roetine gehad nie.

KOVID 19 se uitwerking op jul troudag:


Ja.  Ons moes ons troudatum baie keer uitstel en verander.  Ons getal gaste is kortgeknip en moes regstreeks na die ander gaste gestuur word.

intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue intieme selfdoen troue

Wittebrood:


As gevolg van KOVID-19 het ek en Cameron nog nie ons wittebrood gehad nie, maar ons hoop dat dinge binnekort sal verbeter sodat ons dit kan doen.

Klik hier vir diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: