Lulu & Marula is etiese natuurlike produkte

Ons by Mooi Troues is erg opgewonde om Lulu & Marula se etiese natuurlike velsorg produkte met julle te deel.  Dié produkte wat perfek is vir jou velsorg roetine voor jou troudag.   Mooi Troues is ʼn groot liefhebber van natuurlike produkte en daar is al hoe meer beskikbaar in Suid-Afrika.  As jy opsoek is na goeie gehalte produkte, dan is Lulu & Marula se reeks produkte perfek vir jou.

Lulu & Marula glo dat die versorging van ons vel ʼn nodige daaglikse ritueel moet wees, net soos ons liggaam.  Goedgekeur deur die Beauty Without Cruelty-vereniging.  Dit beteken Lulu en Marula se produkte nie op diere getoets word nie, en bestanddele is almal van natuurlike oorsprong.

Die Mooi Troues span het self drie van hul produkte probeer.  Insluitende hul gesig masker en politoer, die verfrissende tonika mis en ook hul lip balsem.   Sjoe!  Ons is verbaas oor die goeie kwaliteit en hoe sag hul produkte op ons velle gevoel het.  Jy kan sien hul sit baie aandag in hul produk se ontwikkeling.  Lulu & Marula se pragtige, kleurvolle verpakking pas ook mooi in by die hele gevoel van hul besigheid en produkte.  Vars, modern en natuurlik!  Rol af om meer te lees oor elke spesifieke produk:

Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works

Lulu & Marula Lip Balm:


Hidreer, voed en kondisioneer jou lippe met hul luukse lip balsem. Gemaak met eksotiese mango botter, voedende Marula-olie, olyfolie en vitamien E in die formule.  Dit bied ʼn ligte, maar bevogtigde laag op die lippe.  Dit herstel sonskade en beskerm teen die elemente van die omgewing wat veroorsaak dat die lippe vog verloor.  Soet ruikende Nartjie of vars Munt sal jou lippe glad en sag hou met ʼn fyn, heerlike geur.   Klik hier om meer te lees oor die produk.

Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works

Lulu & Marula Nourishing Mask & Polish:


Hierdie twee-in-een masker en afskilfer middel is ʼn fantastiese ritueel vir gesigs-verjonging.  Ideaal vir ʼn baie droë en/of volwasse vel, of ʼn vel wat nie stralend en geplomp is nie.

ʼn Mineraalryke mengsel van Bentoniet, Kaoline, Rhassoul en Franse Pienk Klei wat help om gifstowwe uit te haal en die vel skoon te maak.  Kamilleblom streel rooi en verbeter die veltekstuur en gee ʼn gladde voorkoms.

Vrugte-ensieme van Pynappel en Papaja, gepaard met Hibiskus Blom.  Dit skilfer liggies af en verwyder dooie vel selle om ʼn stralende, jonger en helderder gelaatskleur te openbaar.

Rosehip is ryk aan vitamien C en help die velkleur in die aand.  Dit verbeter die hidrasie vir ʼn stywer, jonger voorkoms.  Wend die masker aan en poets 2 – 3 keer per week vir 15 minute.

Voordat u dit met warm water of ʼn klam spons afwas, masseer dit in sirkel-bewegings vir ekstra afskilfering.  Die poeier word geaktiveer as dit met ʼn vloeistof, soos water, ons verfrissende toniese mis of gewone jogurt, gemeng word.  Klik hier om meer te lees oor die produk.

Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works

Lulu & Marula Refreshing Tonic Mist:


ʼn Kalmerende mengsel van blom-hidroseel, komkommer en aalwyn, Gingko Biloba en uittreksel van druiwe verhelder jou vel.  Dit laat die vel sag, gladder en heeltemal verfris voel.

Hierdie hidrerende mis is geskik vir alle vel soorte, en gee jou gelaat ʼn onmiddellike hupstoot.  Wit wilger bas bevat salisielsuur, wat dooie vel selle sag verwyder en help om letsels en donker merke te bestry.

Die mis is ryk aan antioksidante.  Dien as ʼn ligte serum om u vel teen skadelike omgewingsbesoedeling te beskerm.  Vrye radikale in die vel te verwyder wat deur UV- en chemiese aggressors veroorsaak word.

Gebruik dit gedurende u oggend- en aand skoonheid ritueel.  Ook so gereeld as nodig deur die dag om die vel verfris en gehidreer te hou.  Sproei dit liggies oor die gesig voor jy grimering aan sit.

Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works Lulu & Marula - Skincare That Works

Artikel Krediet: