Swart Proteas Skryfbehoeftes

Swart Proteas op Bruin Kraft papier is die skryfbehoefte stel van vandag.  Die talentvolle en baie kreatiewe, Selmarie Slot het hierdie pragtige skryfbehoefte stel ontwerp as inspirasie vir jou troue. Dit sluit in ‘n spyskaart, naamkaartjies en tafel nommers.

Abstrakte swart proteas op bruin kraft papier is gebruik as ontwerp element. Dit is eenvoudig maar treffend. Interessante element is die sigsag garing waarmee die spyskaart blaadjies vasgewerk is, en dieselfde element is herhaal op die tafel nommers. Die spyskaart is ‘n oopvou boekie wat op elke gas se bord geplaas kan word.

Hierdie stel is perfek vir die moderne paartjie wat wil wegbreek van die tradisionele ontwerpe vir troues. Dit is perfek vir enige tiepe troue, dag of aand en luuks of meer informeel.

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuutste tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn, wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Wanneer gaste die venue binnekom, is die eerste dinge waarna hulle soek die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, klik hier om ons Trougids te besoek.