Jean & Sharnel se boere verlowing

Jean en Sharnel se boere verlowing was vasgevang op die kamera van Rentia Smith en Rentia het absoluut ‘n manier om paartjies se persoonlikhede en omgewing te laat plof in haar kiekies.  Taak wel gedaan Rentia en ons by Mooi Troues hoop ons lesers geniet jou werk.

sharnel-jean-2


Vertel ons van jul ontmoeting en die eienskappe wat julle na mekaar aangetrek het?

Op ‘n Oujaarsdag kuier in 2013 by my ouerhuis ontaard daar ‘n geheimsinnige en onbeplande ontmoeting deur my jongste sussie en Jean se nefie wat gedink het ons goed bymekaar sal pas.

Op daardie stadium was nie een van ons opsoek na n liefdesverhouding nie, maar dieselfde aand het Jean vir familie vertel dat hy sy trou-vrou ontmoet het.  Min het ek geweet dat een van my vriendinne, Jean se niggie is.  Sy het later eers agter gekom dat ek eintlik die trou-vrou is van wie hy praat.  Drie weke later het ek vir my ma gesê dat Jean die man is met wie ek gaan trou.   7 Maart 2014 probeer Jean vir die derde keer om my hart te wen.  Ek het besluit dis perfekte tyd om ‘n pad saam hierdie man te stap.


sharnel-jean-3 sharnel-jean-4 sharnel-jean-5 sharnel-jean-6 sharnel-jean-7 sharnel-jean-8 sharnel-jean-9


Vertel ons meer van julle verlowing?

Twee-jaar-en-agt-maande later, in die hartjie van die bos veld, saam met familie in Musina by Klipdam het Jean gesê hy sal maar die heer wees en op sy knieë gaan.  My “skaam” boer wat ek nooit gedink het my voor ander mense sal vra om sy vrou te word, het my onverwags verras met ‘n ring, terwyl ek met ‘n bolla op my kop en Alma olie in my hare voor hom gestaan het.

Dit was ‘n groot geheim en almal was net so stom geslaan soos ek.

Met baie emosies en trane het ek ja gesê!


sharnel-jean-10 sharnel-jean-11 sharnel-jean-12 sharnel-jean-13 sharnel-jean-14 sharnel-jean-15 sharnel-jean-16 sharnel-jean-17 sharnel-jean-18 sharnel-jean-19 sharnel-jean-20 sharnel-jean-21 sharnel-jean-22 sharnel-jean-23 sharnel-jean-24 sharnel-jean-25


Vertel ons die inspirasie agter die verlowing fotosessie?

Ons inspirasie agter ons fotosessie was om onsself en gemaklik te wees in ons eie omgewing, “Die plaas lewe”.  Wat is tog meer aantreklik as ‘n boer in n kortbroek & khaki, en ‘n meisie wat kan mooi aantrek maar die gemaklikste is in kaalvoet & n plaas hoed saam met haar boer. Ons het besluit op ‘n boere troue en die bakkie was “love at first site”. Ons was albei mal daaroor en het geweet die bakkie sal eendag deel wees van ons fotosessie en die troue.


sharnel-jean-26 sharnel-jean-27 sharnel-jean-28 sharnel-jean-29 sharnel-jean-30 sharnel-jean-31 sharnel-jean-32 sharnel-jean-33 sharnel-jean-34 sharnel-jean-35

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: