Gratis: Vlikkerstokkie kaartjies

Vlikkerstokkies of “sparklers” soos dit bekend is in Engels is terug en dit is groot by troues.  Soapberry  het die mooiste gratis aflaaibare Vlikkerstokkie kaartjies ontwerp wat jy by die huis kan druk op ‘n A4 karton papier.  Dit is maklik om dit oor die stokkie te kry deur die gebruik van ‘n gatjie drukker.  Nadat jy die kaartjies gedruk het, knip jy dit uit op die lyne.  Nadat jy elke kaartjie uitgeknip het gebruik ‘n gatjie drukker en maak ‘n gatjie aan die bokant en die onderkant van die kaartjie.  Ruig dan die Vlikkerstokkie deur die kaartjie. Geniet hierdie oulike idee vir jou troue.

asoapberry_0001

soapberry_0002

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuutste tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn, wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Wanneer gaste die venue binnekom, is die eerste dinge waarna hulle soek die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, Klik hier om ons Trougids te besoek.

soapberry_0003a soapberry_0004

Artikel Krediet:

Skryfbehoeftes: Soapberry