Monty & Carla se oulike verlowing fotosessie

Ons hou baie van elemente wat paartjies in hul fotosessies inbring, want dit gee meer ʼn gevoel oor hul. Monty en Carla is baie life vir Konyne en dit was die perfekte element vir die pragtige velowing fotosessie.

Carla & Monty soos op Mooi Troues_0001 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0002 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0003 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0004 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0005

Hoe het julle die eerste keer ontmoet?


Ons was nie op soek na verhoudings nie, maar God het ʼn plan gehad, en ons het ONMIDDELIK op mekaar verlief geraak. Ons het net geweet, dit klink so cliché, maar dit is werklik so, ons WEET ons is bedoel vir mekaar, alles het net in plek geval. Ons verhouding is gebou op respek, liefde en ons Godsdiens. Sedert die dag wat ons ontmoet het, het ons nie opgehou saam glimlag en lag nie. Ons deel ʼn groot liefde vir diere en as ons huis groter was, het ons seker ʼn duisend konyne gehad! Ons sien uit na ons nuwe lewens saam as man en vrou.

Carla & Monty soos op Mooi Troues_0006 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0007 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0008 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0009

Hoe het julle verloof geraak?


Ons het verloof geraak by die pragtige Hartenberg Wynlangoed op Vrydag die 13de Februarie. Nie ʼn ongelukkige dag vir ons nie, 🙂 maar ʼn baie gelukkige een.

Siende diere (en veral konyne) ʼn spesiale element in ons lewens is, wou ons dit in ons foto sessie insluit, en Sam van Sunkissed Studio was die perfekte persoon om die sessie saam met ons te skep. Sy het verstaan dat ons net ons konyne deel van die sessie wou gehad het en dat ons iets sag, ontspanne en pragtig met ons snoesige babas gesoek het.

Carla & Monty soos op Mooi Troues_0010 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0011 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0012 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0013 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0014 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0015

Wanneer beplan julle om te trou?


Ons het op die 11de April by Café Bonbon, Le Patite Dauphine in Franschhoek getrou. Ons konyne en familie het ons vergesel op ons spesiale dag!

Carla & Monty soos op Mooi Troues_0016 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0017 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0018 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0019 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0020 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0021 Carla & Monty soos op Mooi Troues_0022

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ʼn internet konneksie het en ʼn toestel wat gekonnekteer is tot ʼn aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ʼn rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers:

  • Fotograaf: Samantha Hanlon – Sunkissedstudio Photography