Peter & Nicole se stedelike verlowing fotosessie

Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0001


Peter en Nicole het mekaar deur die kerk ontmoet. Een van Peter se vriende het hulle aan mekaar voorgestel, maar dit was eers na sowat vyf maande wat die twee begin vriende raak het en toe later begin uitgaan het. Op die aand van hulle ontmoeting het Peter vir sy vriende vertel dat hulle vir mekaar bedoel is en hy eendag met haar sal trou. Ná twee jaar saam is hulle nou besig om hulle troue te beplan. Hulle het verloof geraak op 22 Augustus 2014, twee dae na Nicole se verjaardag. Die paartjie se droom troue is ‘n om almal wat hulle lief het bymekaar te hê en om lekker te ontspan en net hulle tyd te geniet. Vandag deel ons die paartjie se mooi en baie pret stedelike  fotosessie wat hulle met die talentvolle fotograaf, Gustav Klotz gehad het.


Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0002 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0004 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0005 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0006 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0007 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0008 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0009 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0010 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0011 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0012 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0013 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0014 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0015 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0016 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0017 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0018 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0019 Peter & Nicole se Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0020


Diensverskaffers:

Fotograaf: Gustav Klotz