Thishan & Neshrini se pragtige troudag

Ons by Mooi Troues is baie opgewonde om met ons lesers die troue van Thishan en Neshrini met julle te kan deel.  Dit is verseker die eerste Hindoe troue wat ons al op Mooi Troues gedeel het.  Neshrini leer ons baie van hul tradisies en ons is in verwondering.

By Mooi Troues leer dat die bruidegom se moeder die trourok, of altans die saree, moet kies.  Nog ‘n interessante feit is dat die kleur Rooi suiwerheid en voorspoed simboliseer.   Die ritueel wat die huwelik bevestig, is wanneer die bruidegom ‘n thali (geel snaar) om sy bruid se nek vasgebind.

Rol af en geniet Thishan en Neshrini se pragtige troudag en geniet die asemrowende mooi foto’s hieronder.

bridal makeup
bridal makeup

Julle troudatum en Ouderdom van paartjie op troudag?


27 Oktober 2018.  Bruid – 28 Bruidegom – 29

red embroidered saree
red embroidered saree
red embroidered saree
red embroidered saree
red embroidered saree

Vertel ons meer oor hoekom die bruid haar spesifieke trourok gekies het?


Ons het oorweeg om na Indië te gaan om ‘n trou saree te koop, maar na maande se soektog het Thishan se ma uiteindelik iets gevind wat sy gedink het, was mooi by SK Boutique in Lenasia.  Tradisioneel kry die bruidegom se ma die bruid die saree.  Sy het die saree vir my gewys en ek het alles daaroor liefgehad.  My ma het ook gedink dit was die mooiste saree en perfek vir ‘n bruid!  Om te besluit op die kleur was maklik, aangesien rooi tradisioneel vir Hindoe troues gedra word – dit simboliseer suiwerheid en voorspoed.

red embroidered saree
red embroidered saree
wedding rings

Vertel ons meer van jul ringe


Thishan en ek het albei baie tyd spandeer om ons ringe te ontwerp.  Dit was ‘n prettige proses en gelukkig het ons soortgelyke smaak, so ons was altyd op dieselfde bladsy rakende ontwerpe.  Ons was baie gelukkig met die finale produkte!  My ring is gemaak deur Woosh Designs en Thishan se ring is gemaak deur die Diamond Channel.

tiger of sweden suit
tiger of sweden suit
tiger of sweden suit
tiger of sweden suit
tiger of sweden suit
tiger of sweden suit
tiger of sweden suit
tiger of sweden suit
tiger of sweden suit

Hoe het julle mekaar ontmoet en wie het wie gevra om te trou?


Ons het tydens my eerste studiejaar aan die Universiteit van Pretoria ontmoet.  Thishan het my vorige rekeningkundige eksamenvraestelle aangebied omdat hy die vorige jaar dieselfde module gedoen het.  Ons was meer as ‘n jaar beste vriende voordat hy my op ‘n afspraak gevra het.  8 jaar later het Thishan my pa gevra vir sy seën en met die hulp van my vriende en familie het hy ‘n nag na Mount Grace beplan waar hy die groot vraag op 4 Maart 2017 gevra het.

shepstone gardens hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony
hindu wedding ceremony

Vertel ons meer oor die fotograaf en jul videograaf.


Toe ons Daniel ontmoet het, het ons dadelik geweet dat hy die een wees wat ons troudag gaan afneem!  Ek het weke lank Gegoogle en na die galerye van verskillende fotograwe gekyk en toe ek Daniel se werk bekyk het, was ek bly dat hy nog vir ons troudag beskikbaar was.  Wat ons die meeste aangespreek het, was die uniekheid van elke foto wat hy neem.

Daniël het tydens ons verlowing fotosessie voorgestel dat ons White Motion as ons videograaf gebruik.  Ek het ‘n paar kort films gekyk en het ook dadelik verlief geraak op hul storie vertelling.

Hindu wedding shepstone garden
Hindu wedding shepstone gardenHindu wedding shepstone garden

Wat was die merkwaardigste oomblik van dié dag en wat sou julle verander indien moontlik?


Ons sal nie een ding verander nie!

Die mees onvergeetlike deel van die dag vir my was toe ek Thishan se vrou geword het.  Dit was toe hy die thali (geel snaar) om my nek vasgebind het.

Thishan se mees onvergeetlike deel van die dag was die oomblik toe hy my vir die eerste keer gesien het.

Hindu wedding shepstone gardenHindu wedding
Hindu wedding
Hindu wedding
Hindu wedding
Hindu wedding
Hindu wedding

Vertel ons meer van jul Wittebrood


Ons het baie lank geneem om op ons wittebrood-bestemming te besluit, want ek wou die eilandlewe hê, terwyl ek die skemerkelkies op die strand geniet terwyl Thishan die stadslewe met inkopies en uitsigte wou hê.  Ons het na die beste skikking gekom nadat ons met ‘n vriend gesels het en uiteindelik besluit het om vir 3 nagte na Kuala Lumpur te gaan en Kuala Lampur vir 4 nagte te gaan.  Langkawi was majestueus; Ons het in ‘n oor-water bungalow gebly en toegang gehad tot ‘n private strand.  Kuala Lumpur het die grootste winkelsentrums en die stadligte in die nag was asemrowend.  Ons het elke oomblik liefgehad!

Hindu wedding shepstone garden
Hindu wedding shepstone garden
Hindu wedding shepstone garden
Hindu wedding shepstone garden

Hoe het julle die venue gekies en wat was die inspirasie vir jul dekor?


Shepstone Gardens is aan ons voorgestel deur Thishan se tannie en was die eerste en enigste plek waarna ons gekyk het!  Thishan het dadelik verlief geraak en geweet dit is waar hy wou hê ons moet trou, ondanks dat ons die aantal gaste moet verminder.  Ons was lief vir hoe uniek dit was en het gevoel dat hierdie plek wat ons die sprokiestroue sou gee waarvan ons gedroom het.

Die inspirasie vir die dekor het ontstaan uit ‘n trou opstel wat ons by Shepstone Gardens gesien het.  Dit het ‘n bietjie verander met insette van ons, sowel as sy moeder en Candice, die trou beplanner.

halaal wedding venues in johannesburg
halaal wedding venues in johannesburg
halaal wedding venues in johannesburg
halaal wedding venues in johannesburg
halaal wedding venues in johannesburg
halaal wedding venues in johannesburg
halaal wedding venues in johannesburg
halaal wedding venues in johannesburg

Wat was jul begroting en hoe het julle daarby gehou? Hoeveel gaste het julle onthaal?


Ons het 220 gaste gehad.  Ons het ‘n begroting van R300 000 vasgestel en probeer om hieraan te voldoen, maar het ook van meet af aan besef dat daar onvoorsiene koste sal wees namate die proses beweeg het.  Gelukkig, waar een koste hoër was, het ons daarin geslaag om koste in ‘n ander gebied te bekamp.  Ons ouers het ook grootliks gehelp om onvoorsiene uitgawes te dek.

halaal wedding venues in johannesburg
halaal wedding venues in johannesburg
halaal wedding venues in johannesburg

Vertel ons meer oor jul eerste dans


Thishan het geweet dat hy ‘n ou-skool liedjie wou hê!  Ons het gedink aan ‘n aantal liedjies wat ons albei hou en uiteindelik besluit het op How deep is your love deur die Bee Gee’s.  Ons het 4 danslesse saam met Werner en Ken gehad, en alhoewel dit soms stresvol was, was dit iets wat ons regtig geniet het.

Hindu wedding shepstone garden
Hindu wedding shepstone garden

Wat is jul advies aan ander paartjies wat besig is om hul troue te beplan?


Bruid: Bowenal, selfs al kan dit stresvol wees, geniet jy net die beplanningsproses.  Dit is een van die mooiste tye in jou lewe en mis ons eintlik die beplanning van ‘n troue.  Kry ‘n betroubare trouplanner wat streef na uitnemendheid en by die begroting hou.  Dit sal baie druk verlig.  Doen jou navorsing oor alle diensverskaffers, want as jy die beste het, sal jy gemoedsrus hê.

Bruidegom: Luister na die bruid en hou ‘n goeie whisky naby.

Hindu wedding shepstone garden
Hindu wedding shepstone garden
Hindu wedding shepstone garden
Hindu wedding shepstone garden

Diensverskaffers