Gaste Perspex naambordjies

Die nuutste modegier is dus om so min as moontlik gebruik te maak van papier.   Oh Yay is ‘n uitstekende voorbeeld van hierdie konsep as dit kom by sitplek name.  Hulle nuutste is om hierdie name van Perspex te maak.  ‘n Mens kry verskillende materiale waarvan jy kan kies soos wit, swart, goud spieël asook silwer spieël.  As jy opsoek is na Perspex name vir jou troudag, kan jy gerus na Oh Yay gaan.  Hulle het ook ‘n aanlyn-winkel waarop jy jou spesifieke materiaal kan kies.  Dit is iets nuuts en beslis iets anders as die gewone.  Hierdie oulike idee sal hopelik meer en meer by troues en funksies gebruik word om ons bome te spaar.  Hierdie sitplek name kan ook weer gebruik word indien die gaste dit huis toe wil neem.  Dit is beslis ‘n kreatiewe manier om doodgewone sitplek name op te kikker en jou gaste te beïndruk.

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuwe tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Dan volg die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels wat die eerste dinge is waarna gaste soek wanneer hulle die venue binnekom.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, klik hier om ons Trougids te besoek.

Mooi Troues hoop jy geniet die bron van inspirasie wat ons vir jou troudag bied.

Artikel Krediet: