Swart-ink Blom inspirasie skryfbehoefte-stel

‘n Paar weke gelede het Mooi Troues Sagte pienk klassieke blom uitnodiging gedeel.  Vandag deel ons iets soortgelyk, maar met klein details wat die gevoel heeltemal verander.  Watercolour Heart het hierdie skryfbehoefte-stel ontwerp. Hulle het ‘n meer vroulike en fyn aanslag.  Die opskrifte is meer kunstig plaas van speels;  Dit is wat weer in sterk teenstelling is met die paragraaf-skrif wat ‘n formele gevoel het.  Wanneer dit by skryfbehoeftes kom, is kontrasterende elemente altyd ‘n wenner! Solank dit net mekaar komplimenteer en goed saamwerk.

Die illustrasie werk is fyn en bevat baie detail.  Dit kan veral gesien word by die tafelnommers wat omring is deur ‘n blomme-kransie.  Kyk gerus hieronder om meer  oor die skryfbehoefte-stel te sien.

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuwe tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Dan volg die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels wat die eerste dinge is waarna gaste soek wanneer hulle die venue binnekom.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, klik hier om ons Trougids te besoek.

Mooi Troues hoop jy geniet die bron van inspirasie wat ons vir jou troudag bied.

Artikel Krediet: