Ons kom bymekaar onder die Maretak

Die span van Casablanca Manor Wedding, Function and Conference Venue het besluit om die jaar af te sluit met ‘n Glinster Kersfees gestileerde fotosessie.  Hulle wou Kersfees bietjie op helder met vandag se glinstering Kersfees gestileerde fotosessie.  Glinsterstof laat almal gelukkig voel en die fotos onder is gevul met oomblikke van vreugde, gelag en Kersfees juig.

Inspirasie


Die inspirasie vir die kreatiwiteit van die span vir die fotosessie was die van Kersfees se verskillende kleure soos koper en glinsterstof.  Die dekor vir die fotosessie was simplisties gehou om te wys wat jy op ‘n kleiner begroting kan doen.

Troue in die Feesseisoen


Vir bruidspare wil die span die moontlikhede deel dat die feesseisoen die seisoen is om te trou!  Wat ‘n wonderlike manier om te sê “Ek doen” met al die vriende en familie saam, met ‘n soen of twee onder die Maretak. Maar ‘n herinnering – wat gebeur onder die Maretak, bly onder die Maretak!

Wenke vir ‘n Kersfees-troue


Kersfees herinneringe word gevul met geure van vanielje, kaneel, neutmuskaat en naeltjies; so ‘n Kersfees troue klink glad nie na ‘n slegte idee nie.  Jy het al jou familie by jou en geniet ‘n heerlike ete saam.  Jy kan “eggnog” gebruik as jou welkom drankie.  Laat ons nie eens begin praat oor die Kers-ete nie, lekker skaapboud, gerookte ham, hoenderpastei en soveel meer opsies.  Vir nagereg kan jy ‘n Kersfees gegeurde Malva Nagereg maak met ander bykomstighede soos gemmerbrood huise, koper gestrooide meringue Kersbome, gekruide pampoen, broodkrulle, bessie bakatel, appel en bessie tert,  Oreo truffle met Rice Crispy boompies en ‘n heerlike Pavlova gevul met die heerlike Kersfees geure.

Jy kan jou gaste se geskenke in koper Kersfees-klappers plaas wat hulle by die tafel kan oop maak of by die huis.  As jy nie geskenke in die Kersfees-klappers wil sit nie, kan jy dit net vul met lekkergoed soos sjokolade, of ‘n speletjie daarvan maak.

Die fotosessie het ‘n heerlike sjampanje-gegeurde onversierde-troukoek gehad en elegante versierde Kersfees koekies as gaste geskenkies.  Die klein blommemeisie beveel dit hoogs aan nadat sy bietjie van die koek geproe het.

 “Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful” Norman Vincent Peale

 “Our hearts grow tender with childhood memories and love of kindred, and we are better throughout the year for having, in spirit, become a child again at Christmas-time” Laura Ingalls Wilder

‘n Spesiale dankie aan die span agter die skerms wat hierdie fotosessie bymekaar gesit het.  Die span sluit in: Lynn, Kobus, Taryn, Tarryn-Storme, Alecia, Mia, Heloise, Azalea en Cori-li.

Artikel Krediet: