Bride&co se nuwe reeks bekendstelling

Hierdie trou seisoen, gaan ons terug na elegansie. Terug na eenvoudige, slanke en gestruktureerde sofistikasie.  Terug na skouspelagtige glans. En ja, ons fokus gaan terug na die bruid se rug. Bride&co se nuwe versameling gaan alles oor die rug. Met sexy bande, kruis en dwars elemente, gewaagde lae snitte en illusie maas detail, is die nuwe Bride&co versameling ontwerp met die selfversekerde en sjiek bruid in gedagte.

Nuutste modes en tendense:


Hierdie seisoen, soos elke ander vorige trou seisoen, bied hul die beste trou tendense vir toekomstige bruide teen enige begroting.  Die een-stop-trou- en aand klerewinkel, wat sedert 2008 in besigheid is, bevat honderde stylvolle ontwerpe deur Oleg Cassini, Viola Chan en die Bride&co Collection.

Boonste foto’s is Bride&co Collection

Sofistikasie oorheers die jaar:


Moderne sofistikasie oorheers die bruids styl hierdie jaar.  Gestruktureerde, sterk lyne stel die toon stel vir een van die mooiste trou seisoene wat daar al was.  Minimalisme het terug gekeer, met bruid drag in weelderige materiale soos Hertogin-satyn, Mikado, flensjes en sagte, sensuele sjiffon.  Dink aan: Balrokke met lae halslyne, gepaste meermin rokke met gewaagde lae rûe.  Klassieke A-lyn rokke met prettige details, soos sakke en versierde halslyne.

In ware Bride&co styl is daar altyd iets vir elke bruid. Vir bruide wat verkies om hul groot dag in styl te vier, sal beslis die perfekte rok vir hul groot dag vind.  Komplekse kralewerk en kant kom saam om die perfekte sprokies rok te vorm. Chantilly kant.  Hand gemaakte kralewerk en ‘n gevormde rand.  Dit is alles deel van ‘n rok gemaak met visie vir trou dag perfeksie.

Elke bruid verdien die beste:


Hul glo dat elke bruid verdien om pragtig te lyk op hul spesiale dag.  Die nuwe versameling wissel in prys van R2 800 tot R25 000.  Ongeag jou begroting word alle rokke gemaak met dieselfde kwaliteit vervaardiging.

Sodra hulle ‘Ja’ gesê het. Ja vir die droom trourok. Dan kan die toekomstige bruid ook die perfekte trou skoene, spesiale juweliersware en sluier by hulle boutieks vind.  Met ‘n wye verskeidenheid aantreklike geleentheid-en aand drag kan die hele bruids gevolg die perfekte rok by Bride&coo vind.  Van oulike blommeisies, modieuse bruidsmeisies, tot pragtige moeders van die bruid se drag.

Die toekomstige bruid kan hul afspraak maak vir ‘n gratis aanpas sessie by ‘n kundige konsultant by enige van die 10 Bride&co winkels landwyd. Die ervare in-huis klerewerksters sal verseker dat die rok nie net soos ‘n droom lyk nie, maar ook soos ‘n droom pas.

Kontak Besonderhede:

Om jou naaste Bride&co winkel te vind, klik hier om hulle webtuiste te besoek of volg hulle op sosiale media:

sit FACEBOOK tweet PINTEREST instagram

Alle foto’s bo van:  Viola Chan

Oleg Cassini