Wittebrood by ‘n luukse oord in Namibië se woestyn

Neem ‘n blaaskans van jou gejaagde skedule en verbind weer met jouself en met die natuur by andBeyond Sossusvlei Desert Lodge.  Die Sossusvlei Lodge is geleë aangrensend aan die oudste woestyn in die wêreld.  Dit is ‘n luukse toevlug in hierdie premier toeriste-aantreklikheid gebied in Namibië.  Sossusvlei Lodge is geleë in Suidelike Namibië te midde van die Namibwoestyn.  By die toegangshek na die beroemde Sossusvlei en Sesriem Canyon in die Namib Nauklauft Park.

Skadu met kameeldoringbome, is die oord perfek met die skouspelagtige woestyn omring.  Dra testament aan die vindingrykheid van ‘n eko-vriendelike ontwerp.  Omring deur die berge en sandduine van die Namibwoestyn, is Sossusvlei Desert Lodge ‘n ontsnapping aan die wêreld soos dit moet wees.  Pure stilte, totale rustigheid en romantiese luukse.  Van sterrekyk tot intieme piekniek in die woestyn, is dit ‘n buitengewone woestyn-wildernis.

Aktiwiteite

Verken die uitgestrektheid van Namibië se ongerepte natuurlike omgewing met die Sossusvlei Lodge avontuursentrum.  Kies uit begeleide Sossusvlei-ritte, warmlugballonne, natuurritte, sonsondergangritte, bos-etes, begeleide sonsondergang stappe, boogskiet en skilderagtige vlugte.  ‘n Wêreld van uitgestrekte ruimtes, eindelose horisonne en ruwe berghoogtes.  Die uiterste rus en buitengewone helderheid van die lig maak hierdie gebied een van Afrika se mees boeiende landskappe.

Duik in die swembad of geniet ‘n yskoue bier onder die koeltebome in die Acacia biertuin wat maak vir die beste ontspanning na ‘n bedrywige dag.  Die buitelug stoep bied ‘n pragtige uitsig van die verligte watergat.  Waar jy die verbygaande parade van gemsbok, springbok, jakkals, grond eekhoring en hiëna kan kyk, terwyl jy smul aan heerlike kos en wyn.  Inderdaad ‘n visuele en kulinêre kontras, met inagneming van die relatiewe afstand van hierdie uitsonderlike ligging.

Die wooneenhede

45 Wooneenhede word noukeurig uitgelê om perfek saam te smelt met die pragtige natuurlike omgewing.  Elke luukse akkommodasie-eenheid met lugversorging, het ‘n patio, en-suite-badkamer met stort en ‘n ruim slaapkamer.  Drie van die standaard akkommodasie eenhede is ontwerp om gestremdes en rolstoel vriendelik.  Sonenergie word opgewek en gebruik waar moontlik.  In hierdie skouspelagtige pragtige ligging, ruim en rustige wooneenhede, word gaste in pure toegeeflikheid ingesluit met ‘n buitelug stort. ‘ n Dramatiese dakvenster oor die bed vir laatnag sterrekyk.

Die oord se sterrewag bied die ideale plek om in die wonders van die duidelike woestyn-hemel te sien, met die inwonende sterrekundige byderhand om die helderste en mooiste konstellasies uit te wys.  As jy op soek is na iets meer aktief, vierwielmotorfietse avonture, en staptoere sal toelaat dat jy die omliggende natuurskoon verken en bevredig jou sin vir avontuur.

By Sossusvlei Lodge is ons trots om ‘n toonaangewende speler in die Namibiese toerismebedryf te wees en vereer met die erkennings-toekennings wat ons ontvang het en het verskeie toekennings van uitnemendheid in verskeie kategorieë van die Gasvryheid-vereniging van Namibië gewen.  Die oord het ‘n eko-toekenning ontvang vir die beplanning en bestuur van Sossusvlei Lodge volgens eko-vriendelike beginsels.  Erken vir streng voldoening aan water besparing maatreëls, vullis beheer, natuurbewaring en minimale kragverbruik.

Artikel Krediet: