‘n Safari in die Tuinroete Wittebrood


Gondwana Wild Reservaat bied die ideale safari wegbreek plek vir paartjies wat Kaapstad besoek of inwoners is.  Minder as ‘n vier uur se ry weg, langs die gewilde Tuinroete.  Gondwana se elf-duisend hektaar privaat wildreservaat bied ‘n kenmerkende en luukse malaria-vrye safari ervaring.  Inheemse fynbos mantels bedek die golwende vallei wat enige besoeker se aandag sal aantrek.  Jy kan ook ‘n Groot Vyf ervaring hê met ‘n ontsagwekkende uitsig oor die Langeberge net waar jy kyk.


Gondwana Mooi Troues_0002 Gondwana Mooi Troues_0003 Gondwana Mooi Troues_0004


Gondwana se kundige veld gidse openbaar Afrika se wild lewe kennis met gaste in ‘n Kaapse Fynbos omgewing. Opwindende ontmoetings met bedreigde spesies soos die Cheetah, Kaapse bergsebra, en Renoster sal blywende herinneringe verskaf op jou roete deur die reservaat. Vyftien spesies van wildsbokke kan gevind word op die reservaat insluitende: koedoes, elande, gemsbokke, bontebokke, grys ribbokke, swartwitpense en vele meer. Die vrylopend Groot Vyf spesies ook dinge interessant te hou met baie besoeke aan die oord van die olifant en leeu.


Gondwana Mooi Troues_0005 Gondwana Mooi Troues_0006 Gondwana Mooi Troues_0007 Gondwana Mooi Troues_0008 Gondwana Mooi Troues_0009 Gondwana Mooi Troues_0010 Gondwana Mooi Troues_0011


Luukse akkommodasie vir paartjies word aangebied in Kwena lodge, ‘n moderne en luukse twis op die tradisionele Khoi-San woning.  Daar is veertien oopplan suites wat omring is in die skouspelagtige omgewing met ‘n honderd en tagtig grade uitsig, met dak vensters vir sterre kyk, kleipot kaggels en diep baddens om jou warm te hou op terugkeer van ‘n aand wild rit.  Die ruim oord se fasiliteite sluit in ‘n groot oneindigheid swembad, spa, sjiek oopplan-sitkamer en kroeg, met kos en drank dienste wat aangebied word in ‘n elegante eetkamer met twee oop kaggels of in die buitelug vuurherd area.   Gaste word bederf met ‘n verrassing Bos Ontbyt, pret familie piekniek, aand braai en skilderagtige skemerkelkies.


Gondwana Mooi Troues_0012 Gondwana Mooi Troues_0013 Gondwana Mooi Troues_0014 Gondwana Mooi Troues_0015 Gondwana Mooi Troues_0016 Gondwana Mooi Troues_0017


Familie of groep verblyf is ook beskikbaar in twaalf ruim bos villa’s (drie en vier slaapkamers) wat privaat geleë is met inspirerende uitsig vanaf jou uitgestrekte dek.  Die luukse drie en vier slaapkamer villa met ‘n oopplan sitkamer, kombuis en eetkamer wat uitloop op ‘n groot dek met pragtige uitsigte van die vallei en berge.

Talle verskillende pakette is beskikbaar vir enige persoon se behoeftes en begroting is beskikbaar.  Die villa kan ook aangewend word as ‘n luukse selfsorg eenheid met ‘n a la carte maaltye en wild ritte beskikbaar.  Vir diegene wat langer wil bly en die dinge te geniet in die omliggende Tuinroete area, insluitende aktiwiteite en besienswaardighede.


Gondwana Mooi Troues_0018 Gondwana Mooi Troues_0019


Hierdie eksklusiewe reservaat bied gaste top gehalte diens, uitstekende kookkuns, inspirerende dekor, kundige wildbewaarders, en ‘n verskeidenheid van aktiwiteite, insluitende: berg fiets ry, visvang, spa-behandelings en die gewilde Junior bewaarders program.  Wêreldklas toerisme-fasiliteite en aantreklikhede is op Gondwana se voorstoep insluitende: kampioenskap gholfbane by Pinnacle Point, Pezula, Oubaai en Fancourt, ‘n groot swembad, strande en die aantreklike kusdorpe van Knysna en Plettenbergbaai.  Die reservaat is maklik toeganklik vanaf George Binnelandse lughawe, ‘n vyf en veerstig-minute rit van die reservaat (oordragte verskaf) met daaglikse vlugte vanaf Johannesburg en Kaapstad Internasionale lughawe.


Gondwana Mooi Troues_0020 Gondwana Mooi Troues_0021 Gondwana Mooi Troues_0022 Gondwana Mooi Troues_0023 Gondwana Mooi Troues_0024 Gondwana Mooi Troues_0025 Gondwana Mooi Troues_0026 Gondwana Mooi Troues_0027


Gondwana is toeganklik geleë, vyf en twintig minute buite die pragtige kusdorp, Mosselbaai en ‘n mooi vier uur se ry vanaf Kaapstad.  George Lughawe is slegs ‘n vyf en veertig minute se ry van die wildreservaat (vervoer kan gereël word) met daaglikse vlugte vanaf Johannesburg Internasionale Lughawes (JNB, O. R. Tambo) en Kaapstad Internasionale Lughawe.  As ‘n Tuinroete Wildreservaat het Gondwana idilliese klimaat in die streek, tweede beste gemiddelde klimaat in die wêreld na Hawaii, volgens die Guinness Book of World Records, met ‘n gemiddelde temperature tussen 13°C in Junie en 19°C in Januarie.

Neem ‘n aktiewe rol in wild bewaring en skryf in vir die nuwe Tent Eko Vriendelik Program wanneer jy na Gondwana Wild Reservaat reis. Gedurende hierdie drie tot vyf-aand program sal jy betrokke wees in aktiwiteite wat  noodsaaklik is om te verseker dat die welsyn van die natuurlewe en plantegroei in die Park op standaard is.  Jy sal as ‘n wildbewaarder die bos wegbreek diep in die hart van die reservaat by die pragtige nuwe Tented Eco Camp ervaar.

Vir ‘n spanning verligtende wegbreek in een van die mooiste instellings in die wêreld, besoek Gondwana Wild Reservaat naby Kaapstad.


Gondwana Mooi Troues_0028 Gondwana Mooi Troues_0029 Gondwana Mooi Troues_0030


ADVERTENSIE