Ons gesels vandag met Miss Muffet

MissMuffet_0001


Wat presies doen jou besigheid?

Ons skep die pragtige op maat troukoeke.  Soos ‘n bruid, is elke koek ‘n unieke, sodat geen twee koeke dieselfde is nie!  Ons skep ‘n gemaklike ruimte waar potensiële bruide ontspanne kan wees en die proses van die skep van ‘n droom koek saam ons kan geniet!


MissMuffet_0002


Hoe lank is jy al in die industrie?

Ek het begin in 2012 met ‘n eenvoudige Suurlemoen Meringue vir my pa se kollegas by sy werk, en dit het gegroei van daar!  Voordat ek dit besef het, was ek besig met die maak van die kinders se verjaarsdag koeke, en nou doen ek wat ek waarvan ek altyd gedroom het!  Troukoeke is ‘n ware skepping op hul eie, en een voorreg is die vreugde om die eindresultaat te sien, en die wete dat jy ‘n bietjie ekstra betowering by ‘n paartjie se spesiale dag bygevoeg.


MissMuffet_0003


Ietsie intersant wat ons lesers van jou besigheid moet weet?

Ek werk alleen!  Nie omdat ek nie die hulp nodig het nie, maar omdat ek ‘n perfeksionis is en ek wil seker maak alles verloop vlot en dat daar nie probleme voorkom nie.


MissMuffet_0004


Wat doen jy as stokperdjie of om jouself besig te hou buiten jou besigheid?

Ek geniet baie om te blog, ek hou van die idee van die verspreiding van kennis en mense te wys hoe om dinge vir verjaarsdae, fees tye of net vir jouself te skep!  Ek geniet ook fotografie, maar is net ‘n amateur!


Stuur vir ons meer inligting oor jou besigheid

Toe Miss Muffet begin het, was ek 19 jaar oud en nie heeltemal seker wat ek loopbaan-wyse wil doen. Al wat ek geweet het, is dat die maak van koeke my gelukkig gemaak het en dit nog steeds doen. Ek dink nie dat die gevoel ooit sal weggaan nie. Vind jou passie, word verlief, en ek is mal koek!

Miss Muffet bied verskeie gebak, van kinders koeke, troues, korporatiewe gebeure en in die toekoms, klasse! Dit groei oor die jare en ek kon nie meer dankbaar vir almal se ondersteuning wees nie.


MissMuffet_0005


Fotograwe:

Enkele vlak blou koek met gumpaste dekor en hout voëls Topper: Parvenu Photgrpahy

2 vVlak room vintage koek met bruid / bruidegom Topper: Lilac Photography

3 Vlak Rooi, Wit and Silver Trou Koek: Wayne Slyvester Photography

4 Vlak lig teal en wit troukoek: Zandri du Preez Photogrpahy