Ons gesels met Gift Tree

GiftTree_0001


Besigheid se naam?

Ons besigheid se naam is Gift Tree.


GiftTree_0002


Wat presies doen jou besigheid? 

Gift Tree is ‘n premium, aanlyn geskenk register, wat jou toelaat om jou trou register aanlyn te skep, die keuse van jou geskenke kan jy kies uit ons wye verskeidenheid van topgehalte handelsmerke en unieke produkte, wat wissel van huis- en kombuisware tot pragtige meublement en dekor items.


Hoe lank is jul al in die industrie?

Gift Tree is in 2013 gestig deur drie goeie vriende, almal het onlangs die knoop deur gehaak, en hul is lief vir die aankoop van ‘n pragtige produkte om hul nuwe huise te versier.


GiftTree_0003


Iets interessant wat ons lesers moet weet van jul besigheid?

Ons bied ons kliënte die opsie van die verandering van hulle geskenke voor die finalisering van hul register sodat jy nooit sal sit met die helfte stel breekware en die geskenke te kry wat jy regtig wil hê.


GiftTree_0004


Iets interessant wat ons lesers moet weet van jul besigheid?

Ons bied ons kliënte die opsie van die verandering van hulle geskenke voor die finalisering van hul register sodat jy nooit sal sit met die helfte stel breekware en die geskenke te kry wat jy regtig wil hê.


GiftTree_0005


Diensverskaffer: