{Stileerde Fotosessie} Gebrande Herfs

Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0016


‘n Aaklige ramp het die Kaap se Suidelike Peninsula getref waar vele hektaar grond gebrand het. Dit was ‘n vreeslike moeilike tyd en dit was wonderlik om te sien hoe so ‘n tragedie ‘n gemeenskap kan saam bring om te help waar en hoe hul kan. Die vure het hul duidelike merk van verwoesting agter gelaat in verskillende areas om Kaap Stad. Die gestileerde fotosessie was inspireer om iets mooi uit die verwoesting te bring.


Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0001 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0019 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0018 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0017Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0015 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0014 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0013 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0012 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0011 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0010 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0009 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0008Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0007 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0006 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0005 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0004 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0003 Afrikaans Trou Inspirasie - Herfs Fotosessie_0002


Baie dankie aan almal wat betrokke was by die fotosessie

Fotograaf: Veronique Fotografie | Hare, Grimering en Blomme: Leverne Botha
Bykomstighede: Marnell Nortje | Model: Lygia Cerski van Moda Models
Trou Rok: Elizabeth Stockenstrom