Marlon & Lourette se troue

Marlon en Lourette se liefde vir die wild en natuur et hul padjies laat kruis. ‘n Hegte vriendskap het later in romanse verander en na die eg gely.

Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0001Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0002Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0003 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0004 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0005 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0006 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0007


Hoe het julle die eerste keer ontmoet?

Ons het ontmoet in die Kruger Wildtuin, waar Marlon ‘n Wildbewaarder was vir ‘n oord.  Na ‘n jaar op die skepe het ek ook Kruger Wildtuin toe getrek om in die Spa te werk vir dieselfde oord.  Na so 3 jaar van vriendskap het die liefde erg begin blom.


Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0009 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0010 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0011 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0012 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0013 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0014


Hoe het julle verloof geraak?

Ons het ‘n vreeslike groot liefde vir die bos, so wanneer ons op vakansie gaan, dan is dit iewers in die bos. November 2013 het ons die langpad weer aangevat Kalahari toe, Kgalagadi Transfrontier Park. Een aand, met sonsondergang en die goue en pienk lig, net soos die Kalahari kan hê, en leeus wat brul in die agtergrond het hy op sy knie gesak in die rooi sand en my gevra om met hom te trou.


Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0015 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0016 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0017 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0018 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0019 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0020 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0021 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0022 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0023 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0024


Hoe lank was julle saam voor jul getrou het?

Ons was 2 jaar saam, een jaar uit gegaan, een jaar verloof.


Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0026 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0027 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0028 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0029 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0030 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0031 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0032 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0033 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0034 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0035 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0036 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0037 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0038 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0039 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0040 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0041 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0042 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0043 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0044 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0045 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0046


Advies wat julle aan ander paartjies kan gee?

Sien altyd die mooi dinge in mekaar raak, en waardeer mekaar se liefde!


Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0047 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0048 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0049 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0050 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0051 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0052 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0053 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0054 Marlon en Lourette se troue soos gesien op www.mooitroues.co.za_0055

Diensverskaffers: