Gia & Duane se Verlowing

Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0001

Duane en Gia is hoërskool liefdes. Hul het in Graad 11 ontmoet nadat Duane vanaf Port Elizabeth na Kaapstad getrek het.  Dié twee het met die eerste oogopslag verlief geraak.

Duane en Gia was met vakansie in die Portugeuse Eilande. Hul het na ‘n Prime Circle konsert gegaan op die Rock the Miller seilboot. Terwyl Gia se gunsteling Prime Circle liedjie speel by die konsert het Duane die groot vraag gevra.

Matthew Carr Photography het Duane en Gia se verlowingsfotosessie afgeneem op die Promenade in Mouille Punt. Dit was ‘n lieflike herfsmiddag en die sonsondergang het gehelp om die mooiste foto’s te kry, veral met Leeukop in die agtergrond. Daarna het hul die fotosessie afgesluit in die V&A Waterfont.

Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0002 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0003 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0004 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0005 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0006 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0007 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0008 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0009 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0010 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0011 Duane and Gia soos gesien op Mooi Troues_0013

Diensverskaffers:


Fotograaf: Matthew Carr Photography