Berendine & Thiart se Verlowing

Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0022

Thiart het vir Berendine ontmoet in November 2008 tydens ‘n aand uit saam met sy vriende. Sy eerste woorde aan sy vriende was “ek gaan met daardie meisie trou” en hy het toe haar nommer gaan vra.

Thiart se hoofkantoor was in dieselfde winkelsentrum as die blommewinkel waarin Berendine gewerk het. Thiart het eendag verby die blommewinkel geloop en toe kyk ons vir mekaar diep in die oë, Berendine het so groot geskrik dat sy oor ‘n water emmer wat agter haar staan, geval het. Ná die insident was Thiart elke dag hoofkantoor toe net om vir Berendine te sien. In November 2009 het Thiart al sy moed bymekaar geskraap en vir Berendine uitgevra.

Die paartjie het verloof geraak op hul vyfde Valentynsdag saam. Thiart en Berendine trou in Maart 2015 in die Drakensberge en sal dan op daardie spesiale dag sewe jaar saam wees. Ons hoop hierdie paartjie se troudag sal ‘n wonderlike ervaring wees. Die talentvolle Gavin Casey het die paartjie se pragtige verlowingsfotosessie afgeneem.Geniet die foto’s.

Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0001 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0002 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0003 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0004 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0005 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0006 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0007 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0008 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0009 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0010 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0011 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0012 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0013 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0014 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0015 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0016 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0017 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0018 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0019 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0020 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0021 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0022 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0023 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0024 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0025 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0026 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0027 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0028 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0029 Berendine & Thiart se verlowing soos op www.mooitroues.co.za_0030


 Diensverskaffers:


Fotograaf: Gavin Casey