Tropiese Skryfbehoefte Inspirasie

Mooi Troue Skryfbehoeftes_0001Tropiese temas is een van ons gunsteling temas vir somer. Sagte bloue, oranjes en goud is vandag se skryfbehoeftes se kleurskema.  Secret Diary het die pragtige stel skryfbehoeftes vir ons ontwerp. Dit is die perfekte skryfbehoeftes vir jou spesiale dag, veral as jy ‘n mooi tropiese of sagte strand tema vir jou troue wou kies. Die organise patrone en waterverf kleure skep ‘n baie sagte, maar elegante gevoel.’n Goue koevert sal beslis jou gaste laat verstaan dat hulle sopas ‘n uitnodiging vir die troue van die jaar se ontvang het. Die spyskaart word bedek met ‘n sagte papier omhulsel wat deur middel van laser in patrone gesny is.

Mooi Troue Skryfbehoeftes_0002 Mooi Troue Skryfbehoeftes_0003 Mooi Troue Skryfbehoeftes_0004


Diensverskaffers:


 

Skryfbehoeftes: Secret Diary