Lee-Lynn & Raymond se verlowing

 lee-lynn&raymond_verloof_0001


Vandag deel ons die verlowings foto’s van Lee-Lynn en Raymond, al die pad van Port Elizabeth. Dié spontane fotosessie het by ‘n baie oulike koffiewinkel, Friendly Stranger geskied.

Dié winkel maak gebruik van teestelle en vetplante as versiering, wat mooi vertoon in die agtergrond vir fotosessies.

Dit is duidelik dat dié verliefde paartjie hul fotosessie geniet het saam met hul fotograaf Tarryn Rahl, wie die heimwee van hierdie spesiale geleentheid perfek vasgevang het.


lee-lynn&raymond_verloof_0002


 

Die verlowing

Raymond het my verlede jaar, oor Paasnaweek, Kaap toe geneem. Hy het die Sondag, 8 April, my vroeg oggend wakker gemaak en gevat vir ontbyt in Kampsbaai. Daarna het ons kus langs, deur Chapman’s Peak, gery na Kaap Punt waar ons tot heel bo gestap het en tyd daar spandeer het. Daarna was ons in Simonstad by Boulders Beach. Raymond het vir my verduidelik hoe pikkewyne net een lewensmaat kies en by daai een hou vir hul hele leeftyd. Hy het my toe uitgevat vir ete by die Waterfront waar in die “Wheel of Excellence” gery wat oor die hele Kaapstad kyk. Toe ons by die gastehuis kom waar ons geslaap het, het hy op sy knieë gegaan en my gevra om met hom te trou. So dit was ‘n hele dag vol opwinding vir ons gewees.


lee-lynn&raymond_verloof_0003 lee-lynn&raymond_verloof_0004 lee-lynn&raymond_verloof_0005 lee-lynn&raymond_verloof_0006 lee-lynn&raymond_verloof_0007 lee-lynn&raymond_verloof_0008 lee-lynn&raymond_verloof_0009 lee-lynn&raymond_verloof_0010


Wat is jou droom troue?

Ek is baie geïntereseerd in “vintage” en “shabby chic” style. Dit is vir my belangrik dat ons troue dit reflekteer. Ons kleure van die troue was “off-white” asook verskillende skakerings van bruine. Ons het net Fynbos gebruik vir rangskikkings. Ons het gevoel dit pas meer by die natuurlike gevoel wat ons wou hê as wat rose sou. Ons troudag was die beste dag van ons lewens, alles was perfek, en het gereflekteer wie ons is as mense, asook ons verhouding. Vir ons was die belangrikste dat mense ons troue onthou as “something different to the norm”, en as ek hoor wat al ons vriende sê, glo ek ons het dit bereik.


lee-lynn&raymond_verloof_0011 lee-lynn&raymond_verloof_0012 lee-lynn&raymond_verloof_0013 lee-lynn&raymond_verloof_0014 lee-lynn&raymond_verloof_0015 lee-lynn&raymond_verloof_0016 lee-lynn&raymond_verloof_0017 lee-lynn&raymond_verloof_0018 lee-lynn&raymond_verloof_0019 lee-lynn&raymond_verloof_0020 lee-lynn&raymond_verloof_0021


Diensverskaffers:

Fotograaf: Taryn Rahl