Luvlee Kousbande

Die trou kousband is ‘n belangrike item van ‘n bruid se uitrusting op haar troudag, weggesteek onder haar rok, wag dit vir die bruidegom om dit af te haal en gooi na al die enkellopende mans by die onthaal.  Die kousband gooi is ‘n tradisionele deel van die troudag, maar baie vroue neem deel aan hierdie ou trou tradisie sonder om werklik te verstaan die geskiedenis en betekenis.  Met soveel verskeidenheid, style en kleure, sal jy moet seker maak dat jy ‘n geskikte een vir jou troue kies.  Ons is hier by Mooi Troues met die hulp van Luvlee om jou te vertel wat jy alles nodig het om te weet oor die troue kousband sodat jy die regte een vir jou groot dag kan kies.

Honderde jare gelede, was daar baie bygelowe rondom die troudag.  Een bygeloof was dat die besit van ‘n stukkie trourok goeie geluk sou bring, wat aanleiding gegee het tot trou gaste wat die bruid aanvanklik aanval om ‘n stukkie van haar rok af te ruk.  Dit het daartoe gelei dat bruide ‘n spesifieke kledingstuk dra wat as die gelukkige stuk uitgegee word: die kousband.  ‘n Ander bygeloof was dat die kousband ‘n simbool was van die pasgetroude pasmaats wat hul huwelik volmaak het, voltooi deur seksuele omgang te hê, sodat familie en vriende die kousband as bewys van voleinding sou neem.  Albei van hierdie ou bygelowe het gely dat kous van die bruid verwyder word en aan iemand gegee word wat die troue bygewoon het.

Vandag is die verwydering van die kousband behou vir die bruidegom.  Daar is gewoonlik ‘n spesifieke tyd wat tydens die onthaal ter syde gestel word vir die bruidegom om dit voor al die getuies van die bruid se been af te haal, gewoonlik geblinddoek en met sy mond, gevolg deur die bruidegom wat die kousband aan al die ongetroude mans in die gehoor gooi.  Gewoonlik sal die bruid eers die boeket gooi, dan sal die bruidegom die kous gooi.  Dit kousband gooi is baie soortgelyk aan die boeket gooi,  daardeur te sê dat die een wat die kousband vang volgende op trou staan. Die man wat die kousband gevang het sal dan die kousband op die vrou wat die ruiker gevang plaas.Wanneer is Luvlee gestig?

My naam is Minette en ek is al vir die afgelope 10 jaar in die trou-industrie betrokke as ‘n grimeerkunstenaar vir bruide onder my eie naam Minette Bridal Make-Up.  In my gesprekke met bruide het hulle my vertel dat hulle regtig sukkel om unieke en spesiale bykomstighede te kry vir hul mooiste dag.  Dit het aanleiding gegee tot die ontstaan van Luvlee wat aan die begin van hierdie jaar gebore is, maar reeds ‘n hele paar jaar deel van my drome is.  Aanvanklik het ek gedink om produkte in te voer, maar hoe meer ek daaroor gedink het, hoe meer het ek besef dat ek ook graag hier in Suid-Afrika ‘n verskil wou maak deur mense hier te bemagtig met geleenthede wat hul dalk nie andersins sou hê nie.  Daarom het ek besluit dat ons Luvlee bykomstighede net hier op eie bodem ontwerp en gemaak gaan word deur ons eie wonderlike en talentvolle mense.Hoekom die naam Luvlee?

Jou troudag is ‘n viering van liefde, en die naam Luvlee verwys nie net die liefde nie, maar sê ook dat ons bykomstighede regtig pragtig en spesiaal is.Wat presies doen en verkoop Luvlee?

Luvlee is ‘n aanlyn winkel wat trou-bykomstighede en spesifiek sluiers en kousbande verkoop. Ons bykomstighede is besonders en uniek en boonop maklik bekombaar vir enige bruid, maak nie saak waar ookal in ons mooi land jy is nie.  Elke kousband of sluier word met die hand gemaak en met groot sorg verpak in ons pragtige verpakking om seker te maak elke pakkie arriveer veilig by haar bestemming.Artikel Krediet: