Monya & Johan se Troue

Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0001

Monya en Johan het getrou by die pragtige Oakhouse gastehuis in Cullinan. Hulle verlowingstorie verloop as volg: Johan was nog altyd lief vir seil, maar aan die begin van die verhouding het hy nooit die geleendteid gehad om sy passie met Monya te deel nie.

Op ‘n pragtige somersdag in November het Johan Monya weggesteel na ‘n pragtige meer waar daar ‘n piekniek en in seilbootjie vir hulle gewag het. Johan het toe, in die middel van die meer, op die seilbootjie op sy knie gegaan en die groot vraag gevra. Die paartjie se troue was ‘n feesviering saam met familie en naaste vriende. Die paartjie se dékor het bestaan uit kant en pêrels, wat die tema klassiek en baie romanties gemaak het.

Dankie aan As sweet as images vir die mooi foto’s.

Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0002 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0003 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0004 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0005 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0006 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0007 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0008 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0009 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0010 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0011 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0012 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0013 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0014 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0015 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0016 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0017 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0018 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0019 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0020 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0021 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0022 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0023 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0024 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0025 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0026 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0027 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0028Wat het julle dag so spesiaal gemaak?


Dit was vir ons onsettend belangrik dat ons dag ‘n feesviering sou wees van ons belofte aan mekaar.  Iets wat ons net saam met ons naaste vriende en familie wou deel. Die liefde en opregte vreugde wat ons saam met ons naastes kon beleef, het ons dag vir ons ‘n absolute hoogtepunt gemaak. Ons sal niks daaraan wil verander nie, want elke mens se liefde en glimlag op daardie dag is verewig in ons harte ingebrand.

Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0029 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0030 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0031 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0032 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0033 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0034 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0035 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0036 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0037Raad vir ander paartjies:


Maak seker jou troudag bly eie aan julle identiteit as ‘n paartjie. Moenie net die nuutste modes slaafs navolg omdat jy dalk dink daar ‘n verwagting by jou gaste is nie.  Doen dinge op ‘n manier wat julle uniekheid beklemtoon, want dít is hoe jou gaste jou ken en dit is hierdie uniekhede wat ‘n troue onvergeetlik maak. Ons het byvoorbeeld ‘n lys van vyf waardes gemaak, die dinge wat ons onlosmaaklik deel wou maak van ons dag en toe ons hele troue binne daardie raamwerk beplan  – dit het die hele proses soveel makliker en soveel pret gemaak!

Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0038 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0039 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0040 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0041 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0042 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0043 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0044 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0045 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0046 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0047 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0048 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0049 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0050 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0051 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0052 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0053 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0054 Monya & Johan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0055


Diensverskaffers:


Fotograaf:  As sweet as images | Venue:  Oakhouse Guest House Cullinan
Dekor en blomme: : Petals and pastels | Rok: Eurobride Pretoria | Skoene: Steve
Madden | Bruidegom se pak: Khaliques | Hare en grimmering: The refinery

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *